19.1.2014

Vesissä

Kalat reenasivat tänään kolmesta yheksään! Okei, pitää myöntää: ensimmäinen tunti meni roolivaatteiden ihasteluun, syömiseen ja kahvitteluun. Sitten lämpättiin hieman ja aloitettiin ensimmäinen läpimeno! Rämmittiin siis koko näytelmä läpi yleisönämme tekniikan pojat Tommi ja Kristian.

Ihan kommelluksitta ei sujunut tietenkään, mutta repeilyä kesken tragikoomisten kohtausten oli ehkä hieman vähemmän kuin yleensä! Vaikka päätinkin sanoa leirikeskuksen ruokalaulua juomalauluksi ynnä muuta pientä...
Kokonaisuudessaan meni siedettävästi siihen nähden, että joitakin kohtauksia oltiin käyty läpi vain kerran tai pari, ja kaikilla oli vielä plari kädessä. Tavoitteena on päästä käsikirjoitusnivaskasta eroon ens lauantaihin eli seuraaviin harkkoihin mennessä. Kovaa vuorosanareeniä siis tuleva viikko!

Läpimenon jälkeen jäimme vielä ottamaan promokuvia. Ensin poseerattiin lavalla kohtausten valokuvamaisissa asennoissa ja sitten ruvettiin läträämään vedellä. Lopuksi kuvattiin vielä uutta traileri-materiaalia. Linkitän tänne jahka Aino saa sen valmiiksi. Edellinen traileri löytyy täältä.

Ohjaaja-Ainon mietteitä voi käydä lukemassa täällä. Hurraa, lauantaihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti